Profesori și cursuri
Responsible Beauty & Storytelling
profesor badge
Mihaela Munteanu
PR Manager
L'Oréal România
„Nu ştiu cum este să fii vlogger… dar ştiu bine cum este să lucrezi cu unul (sau mai mulți :)). Îmi doresc ca relaţia brand – content creator să fie una cât mai aproape de perfecţiune şi la asta muncesc zi de zi şi învăţ zi de zi. Vorba francezului, suntem într-un “test and learn” continuu. :)

Abia aştept seria nouă de vloggeri ca să învăţăm împreună cum să lucrăm perfect… sau cât mai perfect… e greşit gramatical, ştiu, dar mi s-a părut că transmite cel mai bine scopul cursului pe care îl voi preda. :) Căci altfel nu avem voie să ne jucăm cu gramatica limbii române.”
profesor badge
Simona Fîrtat
Corporate Affairs Manager
L'Oréal România
„Convingerile personale sunt credinţe care au evoluat de la simple idei şi au fost alimentate, în timp, de informaţii şi de argumente. În calitate de creatori de conţinut, suntem formatori de opinie şi, într-un sens mai larg, de credinţe şi de convingeri. Avem o responsabilitate enormă pentru ceea ce plantăm în mintea persoanelor cu care intrăm în contact, deoarece modelul pe care îl promovăm este cel care va forma societatea de mâine. De aceea, este important să creăm conţinut cu bună credinţă, decenţă şi ţinând cont de principiile etice în fiecare secundă.”
profesor badge
Ana Morodan
Online Entrepreneur
„Într-o lume în care suntem deja prea mulţi peste tot, cel care va face diferenţa este cel care înţelege că disciplina, carisma şi succesul sunt un muşchi care se exersează şi se construieşte. Cu anduranţă, determinare şi curaj. Curaj de a fi cine eşti, de a găsi adevărurile tale şi de a comunica fără frică. În online şi în offline.”
profesor badge
Mădălina Pangrate
Industry Manager & Ambasador YouTube România
Google
„Dincolo de a fi doar un trend, vlogging-ul pe YouTube are o influenţă în percepţia oamenilor asupra produselor vândute de companii şi asupra modului în care ei aleg să consume produsele respective indiferent de verticală. În sesiunea dedicată YouTube o să vorbim atât despre rolul de educator şi responsabilitatea pe care vloggerii o au faţă de comunitatea lor, cât şi despre tips & tricks despre cum să îţi optimizezi canalul video.”
profesor badge
Ewa Tumanow
Client Partner
Facebook
“Bună, dragilor, eu sunt Facebook Client Partner pentru Europa Centrală şi de Est şi îmi desfăşor activitatea din biroul meu localizat în Varşovia. Una dintre activităţile mele de suflet este să ofer consultanţă în utilizarea soluţiilor Facebook către ONG-urile care doresc să îşi dezvolte activitatea eficient şi armonios. În afară de pasiunea mea evidentă pentru Social Media, pot spune că sunt un adevărat fan al sporturilor, al teoriei Singularităţii şi al muzicii ritmate. De abia aştept să ne cunoaştem şi să povestim despre poziţionarea beauty vlogger-ilor pe reţelele sociale şi despre gestionarea şi atragerea corectă a unei baze calitative de fani.”
profesor badge
Vali Bărbulescu
Artist & Entrepreneur
„Sunt bucuros să particip în acest proiect şi mă simt onorat de fiecare dată când pot împărtăşi din experienţa mea. Abia aştept să abordăm subiecte fierbinţi ca 'the perfect selfie' sau 'online engagement’.”
profesor badge
Daiana Anghel
Skincare Advisor
„Sunt foarte încântată să fiu unul dintre profesorii Școlii de Beauty Vlogging. În cadrul cursului Beauty Product Review vă voi ajuta să descoperiți cum se realizează o analiză de produs, de la citirea corectă a ingredientelor și până la evaluarea ambalajului. Mult succes și de abia aștept să ne întâlnim!”
profesor badge
Khaled Mokhtar
Director de Imagine
„Totul a pornit de la pasiunea mea pentru imagine cu 10 ani în urmă când am ales acest drum într-un mod "întâmplător“. Pas cu pas am învăţat tehnici de iluminat, regie şi post producţie prin filmări pentru artişti, concerte din toată lumea şi videoclipuri muzicale. Azi sunt producător, regizor, director de imagine si editor. Mă ocup în mare parte cu filmarea reclamelor, campaniilor online, videoclipurilor muzicale şi aftermovie-urilor la festivaluri de renume (Untold, Neversea, Tomorrowland). În ceea ce priveşte realizarea proiectelor beauty, abordarea mea este simplă când vine vorba de modul de filmare. Îmi place să folosesc 1-2 lumini şi de multe ori mă bazez doar pe lumina naturală în cazul în care locaţia îmi permite acest lucru. În cadrul cursului Beauty on the Screen îmi propun să vă prezint şi să vă explic mindset-ul meu de a folosi cât mai puţine surse de lumină, să discutăm împreună bazele teoretice de expunere şi colorizare şi să vă arăt în paşi simpli cum aş filma un vlog de beauty cu resurse minime astfel încât să obţinem un rezultat elegant şi foarte atrăgător.”
profesor badge
Andra Manea
MUA oficial L’Oréal Paris Romania
„În orice fac încerc să dau tot ce am mai bun şi îmi doresc să ofer mai departe pe cât de mult posibil din experiența mea. Pot spune că pe plan personal, cât şi profesional, sunt extrem de organizată şi nu las nimic la voia întâmplării. În spatele unui make-up este multă muncă şi analiză şi vreau să împărtăşesc cu voi tehnicile de bază ale acestei arte şi să descoperim împreună misterele unui machiaj elaborat.”
profesor badge
Ruxandra Nache
Kiehl’s Skincare Consultant
„Vă aştept cu mare drag să vorbim despre rutina corectă de îngrijire a tenului şi promit că vom dezbate toate curiozitatile legate de acest subiect. Este foarte important să identificăm nevoile pe care fiecare tip de ten le are şi să învăţăm să le raspundem corespunzător.”
profesor badge
Sorin Stratulat
Hair Expert
„Frumusețea este un mod de a te exprima, iar să înveți cum să faci asta într-un mod coerent, pozitiv și inspirațional este o adevărată provocare. Dragile mele, sunt mai mult decât încântat să fiu o parte a drumului vostru în beauty vlogging și abia aștept să povestim despre frumusețea și sănătatea părului.”