MENTORI
Ioana Dumitrache
Make-up Artist, Trainer & Digital Entrepreneur
„Iubesc să-mi transform hobby-urile și pasiunile în job-uri. Am intrat în lumea fascinantă a beauty blogging-ului în 2011 pentru că sunt pasionată de frumusețe și de scris. Am câștigat prima ediție a Școlii de Beauty Blogging în 2012, am ajuns să scriu pentru revista mea preferată The One by Andreea Esca, am devenit make-up artist și mi-am desăvârșit studiile la Londra. Am inițiat mișcarea #bodypozitivity în România și mi-am asumat public călătoria mea spre un stil de viață sănătos, fiind prima poveste documentată online din România, sub hashtag-ul #MyBodyJourney. Sunt speaker motivațional și țin workshop-uri de make-up, stil și vindecarea neîncrederii în sine. Iar din 2020 am luat calea antreprenoriatului și mi-am lansat propria colecție de haine. Și nu, nu mă opresc aici, dar în acest moment vreau să vă ajut pe voi să vă descoperiți pasiunile și să vă îndrum în această minunată și revelatoare călătorie numită Beauty Vlogging School by L’Oreal România."
Special Koko
Beauty & lifestyle content creator, Make-up Artist & Entrepreneur
„Recunosc că nu am pornit pe drumul acesta propunându-mi să fac o carieră în online. Am început pasionată fiind de machiaj şi dornică să împărtăşesc această pasiune şi să creez conexiuni cu alţii care simţeau la fel ca mine. Timp de 11 ani am crescut alături de comunitatea mea minunată, am învăţat şi acumulat un bagaj mare de informaţii, am avut numeroase proiecte de care sunt mândră, colaborări cu brand-uri de top, premii şi apariţii media, iar anul trecut a fost şi primul ca mentor în cadrul Şcolii de Beauty Vlogging. Ediţia asta mă simt mai pregătită ca oricând să ne cunoaştem, să lucrăm împreună şi să vă ajut să vă descoperiţi şi împliniţi potenţialul.”
Laura Mușuroaea
Digital Creator
„Sunt unul dintre oamenii norocoși care au avut șansa de a-și transforma pasiunea în job, iar unul dintre momentele în care am conștientizat că ceea ce se întamplă este real a fost momentul în care am câștigat Școala de Beauty Blogging. Un moment plin de emoție care m-a inspirat să lupt pentru visul meu și să cresc câte puțin în fiecare zi. Este o adevarată onoare pentru mine să fac parte din acest proiect și în acest an și sper ca toți cei care au curajul de a participa să plece la finalul proiectului mai bogați în cunostințe și mai determinați în lupta pentru visul lor. Promit să vă fiu alaturi și să vă ofer o parte din experiența și pasiunea mea pentru beauty și creare de conținut video!"
Denisa Sima
Make-up Artist
„Eu sunt Denisa Sima şi sunt make-up artist şi content creator pe mai multe platforme. Am avut onoarea să câştig titluri la categorii de seamă în domeniu, oferite de Elle New Media Awards şi Digital Divas. Deşi sunt de mai bine de 6 ani în online, mă simt de parcă ieri mi-am publicat primul video: am păstrat viu acelaşi entuziasm de la început şi aştept cu nerăbdare să îl pasez mai departe unei noi generaţii. Social Media nu e doar despre poze şi filmuleţe, e despre muncă, pasiune şi mult devotament. Sunt curioasă să vă cunosc şi să lucrez cu fiecare dintre voi. Să facem o tradiţie din câştigatul locului I la Şcoala de Beauty Vlogging by L’Oréal România!”